Informacione tehnologije Istaknuto Prakse Prilike

Levi9 praksa – steknite radno iskustvo na vreme

Uobičajan proces pre prijave za posao je da se informišemo o uslovima, koje je potrebno ispuniti za to radno mesto za koje konkurišemo. Skoro najčešći uslov jeste iskustvo. Sigurno se pitate, kako da steknete to iskustvo? Odgovor se krije baš ovde.

Kompanija Levi9 IT Services je spremila program prakse za studente 3. i 4. godine osnovnih studija, kao i master studija.

Praksa se realizuje u trajanju od tri nedelje (5 dana u nedelji po 8 časova dnevno). Naravno, u dogovoru sa praktikantima, praksa može biti produžena na više od tri nedelje. Najčešće u oblasti testinga, praksa traje i do dva meseca.

levi9

Projekti su unapred priprepremljeni i prilagođeni za potrebe studentske prakse, sa ciljem da se upotrebi i proširi postojeće znanje.

Program prakse može biti organizovan u Java, .Net i Android tehnologijama, kao i u testiranju softvera.

Tokom boravka, studenti imaju priliku da rade u realnom radnom okruženju i osete rad u timu. Praksu možete raditi u Zrenjaninu i Novom Sadu.

Za više informacija, posetite sajt Levi9 kompanije namenjen za studentske prakse ili putem e-mail-a: jobs-serbia@levi9.com . Prijavu na željenu praksu možete poslati na navedeni e-mail.

Prijave za praksu su otvorene tokom cele godine.

Iskoristite šansu i prijavite se!

O autoru

Lidija Murtin

Lidija Murtin

Studentkinja Informacionih tehnologija, koja smatra da je uspeh posledica rada, truda i posvećenosti.

2 komentara

 • Pozdrav,

  Da li znate koje vestine treba da poseduje praktikant, tj sta se ocekuje od njega da zna da bi ga primili na praksu?

  • Zdravo,
   iz pouzdanih izvora sam saznala da je potrebno znati minimalno osnove Jave SE, HTML, CSS i malo JavaScript-a i naravno osnove onoga za šta želiš da konkurišeš.
   Pre nego što te prime na praksu, očekuje te testiranje i u kompaniji će oceniti na kom je to nivou, da li je dovoljno za praksu ili ne. Pored toga, važna je želja da naučiš. 🙂