Informacione tehnologije Istaknuto Prakse

Zrenjaninski Razvojni centar traži nove članove

Svesni činjenice da su informacione tehnologije grana privrede koja se konstantno razvija, potrebno je ispratiti i naučiti nove tehnologije i metode koje su implementirane u programiranju i razvoju softvera. Verovatno se pitate, kako to postići? Odgovor je vrlo jednostavan — rad, trud, posvećenost i istrajnost. Poželjna osobina jednog kvalitetnog programera jeste i sklonost ka timskom radu. Kako to? Imamo pravo mesto za vas.

Razvojni centar u Zrenjaninu, pisali smo o njima ovde i ovde, je u potrazi za novim članovima. Traže perspektivne i motivisane studente, spremne da zajedničkim radom dolaze do konkretnih softverskih rešenja. Da biste se prijavili, potrebno je poslati CV na office@devcenter.rs, gde ćete biti obavešteni o daljem procesu selekcije kandidata. Vaš rad u Razvojnom centru će biti praćen od strane iskusnih inženjera, koji nesebično dele znanje sa manje iskusnim polaznicima u centru.

Rok prijave je do 20. marta 2018. godine.

Nove kancelarije Razvojnog centra

Ne propustite priliku da učite u timu. Iskustva pokazuju da timovi postižu bolje rezultate u rešavanju problema, jer angažuju veštine i iskustva većeg broja ljudi. Ne samo to, već i razmenjivanje ideja i poznanstava.

Ipak, ne smemo izostaviti to najvažnije — rad na sebi. Iskoristite priliku da kroz projekte radite na sebi. Biti dobar softverski inženjer nikako ne znači samo znati sve procedure i procese napamet. Da biste bili dobar inženjer, potrebno je da putem rada na projektima steknete fleksibilnost i prilagodljivost, smanjite sujetu i poboljšate komunikaciju. Na taj način ćete još više doprineti timu ili zajednici a vaš rad će postati produktivniji.

Dakle, nakon što smo sumirali odlike dobrog i lošeg inženjera, na vama je da odlučite koji ćete biti. Ako ste se odlučili za prvu opciju, spremite CV i pošaljite na gorenavedenu adresu.

Rad Razvojnog centra možete pratiti na Fejsbuk strani i njihovom sajtu.

Srećno!

O autoru

Lidija Murtin

Lidija Murtin

Studentkinja Informacionih tehnologija, koja smatra da je uspeh posledica rada, truda i posvećenosti.