Informacione tehnologije Istaknuto Prilike

[Levi9] Traže se junior C# programeri u Levi9

Da biste postali programer, potrebno je da govorite bar jedan programski jezik. Naravno, kao što je nemoguće da govorite sve prirodne jezike, tako je nemoguće da govorite sve programske jezike. Nešto što bi u programiranju bilo preporučljivo, jeste da se na vreme opredelite za određeni programski jezik i učite njegovu funkcionalnost kroz manje a kasnije i veće projekte.

Ukoliko ste se već opredelili za programski jezik C#, imamo sjajne vesti za vas.

Kompanija Levi9 IT Services traži junior C# programera. Sve što je potrebno od tehničkih veština da biste aplicirali za ovu poziciju jeste poznavanje koncepta objektno-orjentisanog programiranja, poznavanje sistema za upravljanje bazama podataka (MS SQL Server) i naravno, poznavanje programskog jezika C#. Kao plus se računa ukoliko poznajete ASP.NET MVC framework, JavaScript, kao i HTML i CSS.

Svakog programera osim tehničkih veština i sposobnosti, krase i one meke – društvene. Komunikativnost, timski duh, ali i poznavanje engleskog jezika, jer kao zaposleni u kompaniji Levi9, imaćete priliku da komunicirate sa klijentima na engleskom jeziku.

Za uzvrat, dobićete priliku da radite u dinamičnom okruženju i sjajnom timu.

Rast pojedinca = rast kompanije.

Tokom rada u kompaniji, možete iskoristiti priliku da poradite na ličnom razvoju, da steknete prestižne sertifikate i prisustvujete edukacijama vezanim za vaše polje interesovanja. Najvažnije, imaćete stalnu podršku iskusnijih kolega.

Pozicije za junior C# programera su otvorene u Zrenjaninu i Novom Sadu. Sve što je potrebno je da se prijavite na sledećem linku.

Za više informacija možete zapratiti kompaniju Levi9 IT Services na zvaničnom sajtu, Fejsbuk stranici i Instagramu.

Prijavite se i iskoristite svaku priliku koja vam se pruža, jer svaka prilika je početak velike pobede.

Skill + Will = 9 🙂

O autoru

Lidija Murtin

Lidija Murtin

Studentkinja Informacionih tehnologija, koja smatra da je uspeh posledica rada, truda i posvećenosti.