Informacione tehnologije Istaknuto Posao

[Levi9] Traže se Java i C# juniori u Zrenjaninu!

Ukoliko ste programeri a vaša novogodišnja odluka je bila da se tokom ove godine zaposlite, upravo vam nudimo priliku za to.

Kompanija Levi9 IT Services u Zrenjaninu, ima otvorene dve pozicije za juniore. Pozicije su otvorene za Java i C# programere.

Kako konkurisati?

Da biste konkurisali za jednu od pozicija, potrebno je poslati CV na e-mail adresu jobs-serbia@levi9.com, ili preko sajta kompanije.

Kako izgleda proces selekcije kandidata?

Proces selekcije kandidata se sastoji iz tri faze: testiranje, HR intervju i tehnički intervju. Svaki kandidat čiji CV zadovolji kriterijume konkursa, biće pozvan na  proces selekcije kandidata. Prvi od intervjua jeste tehnički. To je zapravo test, gde će proveriti vaše znanje iz oblasti relevantnih za poziciju na koju konkurišete. Test traje sat vremena.

Drugi korak jeste HR intervju. Tokom intervjuisanja kandidat ima mogućnost da sazna sve informacije o kompaniji, uslovima rada, načinu organizovanja projakata i naravno neophodne informacije o timskom radu. Deo ovog intervjua se sprovodi na engleskom jeziku. Intervjuisanje traje sat vremena.

I na kraju, ništa manje važno – tehnički intervju. Provera spososobnosti implementiranja teorije u praksi. Kada prođete i ovaj intervju, smatrajte se zaposlenim.

Zahtevi konkursa za C# programera – juniora

 • poznavanje C#
 • poznavanje koncepata OOP i RDBMS (MS SQL server)
 • poznavanje SQL i T-SQL
 • poznavanje ASP.NET MVC, HTML, CSS, JavaScript, jQuery je plus
 • poznavanje Windows Forms ili WPF je plus
 • poznavanje Web services development (WCF, ASP.NET Web API i slično) je plus

Zahtevi konkursa za Java programera – juniora

 • poznavanje Java / J2EE tehnologija
 • poznavanje SQL
 • poznavanje HTML, CSS i JavaScript
 • poznavanje Spring framework-a je plus
 • poznavanje teorije i ključnih koncepata OOP

Osim tehničkih sposobnosti, od kandidata se očekuje da budu spremni na rad u timu, u internacionalnom okruženju što implicira da je, takođe, važno poznavanje engleskog jezika (minimum B2 nivo).

Ono što krasi svakog programera jeste želja za svakodnevnim napredovanjem i usavršavanjem, takođe jedna od poželjnih osobina budućih Levi9 programera.

Zaposlenjem u Levi9 kompaniji dobijate stalno zaposlenje, mogućnost mentorskog programa, dodatno privatno osiguranje, dodatne edukacije (konferencije i seminari), personalni plan razvoja i dinamično radno okruženje. 

Ne oklevajte da se prijavite ukoliko ispunjavate uslove konkursa, ‘pak ukoliko vam malo fali, poradite na veštinama i prijavite se na testiranje. Jer kako iz Levija kažu Work + Heart = 9.

Srećno!

 

O autoru

Lidija Murtin

Lidija Murtin

Studentkinja Informacionih tehnologija, koja smatra da je uspeh posledica rada, truda i posvećenosti.