Informacione tehnologije Prilike Volontiranje

Budite deo Časa programiranja na TFZR!

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo još jedan Čas programiranja, koji će se održati u okviru nedelje obeležavanja računarskih nauka sa naglaskom na važnost podučavanja, dece i mladih, rada za računarom. Ova nedelja će se kalendarski obeležiti od 05. do 11. decembra.

Čas programiranja na Tehničkom fakultetu ,,Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu, će se održati u petak, 09. decembra, sa početkom u 12 časova.

Sadržaj predavanja će biti prilagođen osnovcima i srednjoškolcima. Osim predavanja biće i interesantne demonstracije robota i Arduina.

Takođe, želim da pozovem kolege i koleginice, koji su zainteresovani da učestvuju u organizaciji časa, kao mentori, da popune formular.  Prijave za mentore će biti otvorene do utorka, 06.12.2016 do 22 časa. Nakon toga primićete e-mail o terminu sastanka.

Od 14 časova istog dana, najavljeno je i jedno predavanja namenjeno studentima Informacionih tehnologija. Tema koja će biti obrađivana na ovom predavanju je Razvoj hibridnih aplikacija. Organizator je kompanija Levi9. Reči će biti o razvoju veb i mobilnih aplikacija korišćenjem AngularJS-a, Ionic-a i SpringBoot-a.

Iskoristite priliku da se angažujete i date svoj doprinos IT zajednici. Nikada nije kasno da naučite nešto novo ili da neko od vas nauči nešto novo i drugačije.

 

 

O autoru

Lidija Murtin

Lidija Murtin

Studentkinja Informacionih tehnologija, koja smatra da je uspeh posledica rada, truda i posvećenosti.